Anete Ķeķe
Ph.D.Amats
- Pārtikas institūts - docente; pētniece
Pieņemšanas laiki
- P 14:00 - 16:00, 265. vai 263. telpa, Jelgavas pils/ Room 265 or 263, Jelgava Palace
- O 16:30 - 18:30, 265. vai 263. telpa, Jelgavas pils/ Room 265 or 263, Jelgava Palace
Studiju kursi
- Neorganiskā ķīmija
- Neorganiskā un analītiskā ķīmija I
- Neorganiskā un analītiskā ķīmija
- Bioķīmija
- Organiskā ķīmija
- Pārtikas produktu iepakošana
- Pārtikas un dzērienu iepakošana
- Pārtikas produktu nekaitīgums
- Pārtikas bioķīmija
Zinātniskās publikācijas
- Sambucus nigra fruits and their processing solutions: a review / Anita Avena, Liene Ozola, Anete Ķeķe
- Evaluation of biologically active compounds in black elderberry fruits grown in Latvia / Anita Avena, Anete Keke, Liene Ozola
- Evaluation of phenolic compound composition of Sambucus nigra berries grown in Latvia / A. Avena, L. Ozola, A. Keke
- Evaluation of phenolic compound composition of Sambucus nigra berries grown in Latvia / A. Avena, L. Ozola, A. Keke
- Dehidrēta medus iegūšana un kvalitāte : promocijas darba kopsavilkums zinātnes doktora (Ph.D.) zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas un dzērienu tehnoloģijās = Production and Quality of Dehydrated Honey : summary of the doctoral thesis for aquiring a doctor of science (Ph.D.) in food and beverage technologies / Anete Ķeķe ; promocijas darba vadītājs Dr.sc.ing. Ingmārs Cinkmanis ; darba recenzenti: Dr.sc.ing. Ruta Galoburda, Dr.sc.ing. Dalija Segliņa, Dr.chem. Artūrs Vīksna ; Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Dehidrēta medus iegūšana un kvalitāte = Production and Quality of Dehydrated Honey : promocijas darbs zinātnes doktora (Ph.D) grāda iegūšanai pārtikas un dzērienu tehnoloģijās / Anete Ķeķe ; promocijas darba vadītājs Dr.sc.ing. Ingmārs Cinkmanis ; Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Dažādu fenolu savienojumu saturs kameņu medū = Content of various phenolic compounds in bumblebee honey / Fredijs Dimiņš, Ingmārs Cinkmanis, Anete Ķeķe, Ingrīda Augšpole
- Dažādu fenolu savienojumu saturs kameņu un bišu medū = Content of various phenolic compounds in bumblebee and bee honey / Fredijs Dimiņš, Ingmārs Cinkmanis, Ingrīda Augšpole, Anete Ķeķe
- Changes in the content of phenolic compounds in honey after spray drying = Izmaiņas fenolu savienojumu saturā pēc medus kaltēšanas izsmidzināšanas kaltē / Anete Ķeķe, Ingmārs Cinkmanis
- Comparison of individual phenolic compounds in freeze-dried and spray-dried honey powders / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Comparison of individual phenolic compounds in freeze-dried and spray-dried honey powders / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Total phenolic content and antioxidant activity of honey powder / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Total phenolic content and antiradical activity of honey powders / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Content of various phenolic compounds in bumblebee honey / Fredijs Dimins, Ingmārs Cinkmanis, Anete Keke, Ingrida Augspole
- Changes in α-amylase activity in honey during the freeze-drying process / A. Keke, I. Cinkmanis
- Extraction of pectin from apple pomace / Ingmars Cinkmanis, Sandra Muizniece-Brasava, Ieva Viluma, Sanita Vucane, Aivars Aboltins, Anete Keke
- Changes in α-amylase activity in honey during the freeze-drying process / A. Keke, I. Cinkmanis
- α-amylase activity in freeze-dried and spray-dried honey / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Changes in phenolic content of honey during spray-drying process / A. Keke, I. Cinkmanis
- Total phenolic and flavonoid content, antioxidant activity, and colour of honey samples from Latvian market / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Juglone content in leaf, stem, nut shells and pulp of Latvian black walnut and butternut / Ingmars Cinkmanis, Velga Mikelsone, Anete Keke, Lita Marlena Fisere
- Determination of organic acids in honey samples from Latvian market by high-performance liquid chromatography / Anete Keke, Ingmars Cinkmanis
- Development of products from Baltic sprat (Sprattus balticus) as an analogue to traditional italian anchovy preserves / Martins Sabovics, Asnate Kirse-Ozolina, Ilze Gramatina, Zanda Kruma, Sanita Sazonova, Gita Krumina-Zemture, Janina Kivite, Anete Keke, Elina Sturmovica, Sandra Muizniece-Brasava, Igor Sepelevs
- Wood modification with furfuryl alcohol and furfurylated wood durability in water / Andris Morozovs, Anete Keke, Lita Fisere, Uldis Spulle
- Furfurylated wood durability in a cyclic hydrothermal environment / A. Morozovs, A. Ķeķe, L. Fišere, U. Spulle
- Dabīgās un modificētās koksnes cikliska mijiedarbība ar ūdeni = Natural and modified wood cyclic interaction with water / Andris Morozovs, Lita Fišere, Anete Ķeķe, Edgars Bukšāns, Uldis Spulle
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018