Ilona Dabiņa-Bicka
Dr. sc. ing.Amati
- Studentu klubs - rekvizitore
- Pārtikas institūts - docente; vadošā pētniece
Pieņemšanas laiki
Pieņemšanas laiki nav norādīti.
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Impact of rye malt with various diastatic activity on wholegrain rye flour rheology and sugar formation in scalding and fermentation processes / Ruta Murniece, Sanita Reidzane, Vitalijs Radenkovs, Roberts Matisons, Ilona Dabina-Bicka, Dace Klava, Ruta Galoburda
- No vietējā grauda līdz Staļģenē ražotam iesalam : [stāsta uzņēmuma "Latmalt" vadītāja, LBTU LPTF docente, vad. pētniece Ilona Dabiņa-Bicka] Zigfrīds Dzedulis
- Assessment of brewery spent grains composition depending on brewery size and technology applied / Elizabete Universa, Zanda Kruma, Tatjana Ķince, Ilona Dabiņa-Bicka, Andrejs Banis
- Patriotiskā alus garša mums ir svarīga : [saruna ar uzņēmuma "Latmalt" vadītāju, LBTU LPTF docenti, vad. pētnieci Ilonu Dabiņu-Bicku] / Gaitis Grūtups
- Application of mathematical modeling as a tool in the use of rye malt to balance the quality of rye flour/ Ruta Murniece, Egils Stalidzans, Ilona Dabina-Bicka, Ruta Galoburda, Ingmars Cinkmanis, Dace Klava
- Production of spirit from Jerusalem artichokes / Sindija Puisele, Ilona Dabina-Bicka, Zanda Kruma
- Mikroelementu ietekme uz rudzu iesala kvalitāti : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai = Microelements Influence on Rye Malt Quality : summary of the Doctoral thesis for the scientific degree of Dr.sc.ing. / Kristīna Antoņenko ; promocijas darba zinātniskais vadītājs Dr.chem. Viesturs Kreicbergs ; oficiālie recenzenti: Dr.sc.ing. Vita Šterna, Dr.chem. Ida Jākobsone, Dr.sc.ing. Ilona Dabiņa-Bicka ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Dehidrēta rudzu maizes kvasa ieguve un kvalitāte : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai = Production and Quality of Dehydrated Rye Bread Kvass : summary of the Doctoral Dissertation for the scientific degree of Dr.sc.ing. / Ivo Līdums ; promocijas darba vadītāja Dr.sc.ing. Daina Kārkliņa ; oficiālie recenzenti: Dr.habil.sc.ing. Imants Atis Skrupskis, Dr.sc.ing. Ilona Dabiņa-Bicka, Dr.biol. Armands Vīgants ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Bioactive compounds in Latvian beer / Ilona Dabina-Bicka, Daina Karklina, Zanda Kruma, Fredijs Dimins
- Antiradikālās aktivitātes un kopējo fenolu satura izmaiņas misas fermentēšanas laikā = Changes of antiradical activity and total phenolic content during wort fermentation / Ilona Dabiņa-Bicka, Daina Kārkliņa, Zanda Krūma, Fredijs Dimiņš
- Antioksidantu dinamika iesala un alus ražošanā : promocijas darba kopsavilkums inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē / Ilona Dabiņa-Bicka ; [promocijas darba vadītāja Daina Kārkliņa] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte = The dynamics of antioxidants during malt and beer production : summary of promotion work for acquiring the doctor's degree of engineering sciences in sector of food sciences / Ilona Dabiņa-Bicka ; [scientific supervisor Daina Kārkliņa] ; Latvia University of Agriculture. Faculty of Food Technology.
- Antioksidantu dinamika iesala un alus ražošanā : promocijas darbs inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē / Ilona Dabiņa-Bicka ; promocijas darba vadītāja Daina Kārkliņa ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra.
- Fenolu savienojumu saturs augu valsts produktos / I. Dabiņa-Bicka, S. Kampuse, K. Kampuss, Z. Krūma, V. Ozoliņa, R. Riekstiņa-Dolģe, K. Rūse, E. Šne, L. Tomsone
- Changes in content of antioxidant substances during barley wort production / I. Dabina-Bicka, D. Karklina, Z. Kruma, F. Dimins, S. Kapitonovs
- The influence of packaging materials on the quality of gooseberries during storage / Z. Kruma, S. Muizniece-Brasava, L. Dukalska, S. Kampuse, S. Sarvi, K. Ruse, I. Murniece, I. Dabina-Bicka, E. Kozlinskis
- Bioactive compounds in Latvian barley beer / Ilona Dabina-Bicka, Daina Karklina, Zanda Kruma, Fredijs Dimins
- Fenolu satura izmaiņas tehnoloģisko procesu ietekmē / I. Dabiņa-Bicka, S. Kampuse, K. Kampuss, Z. Krūma, V. Ozoliņa, R. Riekstiņa-Dolģe, K. Rūse, E. Šne, L. Tomsone
- Aktīvā iepakojuma ietekme uz marmelādes konfekšu kvalitāti un derīguma termiņu / S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, S. Kampuse, I. Mūrniece, M. Šabovics, Z. Krūma, K. Rūse, E. Kozlinskis, I. Dabiņa-Bicka, S. Sarvi
- Influence of packaging materials and packaging technologies on the shelf life of soft cheese / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Ruta Galoburda, Ilona Dabina-Bicka
- Piena pomādes konfektes un augļu/ogu marmelādes bioloģiski sadalāmā iepakojumā / E. Ungure, S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, S. Kampuse, I. Mūrniece, M. Šabovics, I. Dabiņa-Bicka, E. Kozlinskis, S. Sarvi
- Mīkstais siers Sous vide iepakojumā / S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, I. Mūrniece, I. Dabiņa-Bicka, E. Kozlinskis
- Aktīvā iepakojuma ietekme uz rudzu maizes kvalitāti un derīguma termiņu / S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, I. Mūrniece, I. Dabiņa-Bicka, E. Kozlinskis, S. Sarvi
- Aktīvā iepakojuma ietekme uz piena baltmaizes kvalitāti un derīguma termiņu / S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, I. Mūrniece, I. Dabiņa-Bicka, E. Kozlinskis, S. Sarvi
- Mīkstais siers aktīvajā iepakojumā / S. Muižniece-Brasava, L. Dukaļska, I. Mūrniece, I. Dabiņa-Bicka, E. Kozlinskis, S. Sarvi
- Active packaging influence on shelf life extension of sliced wheat bread / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis, Svetlana Sarvi, Ralfs Santars, Anna Silvjane
- Investigations on the shelf of sliced wheat bread packed in environmentally friendly packaging / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis, Svetlana Sarvi, Eva Ungure
- Active packaging influence on shelf life extension of sliced wheat bread / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis, Svetlana Sarvi, Ralfs Santars, Anna Silvjane
- Vitamīnu satura dinamika graudos iesala gatavošanas un misas vārīšanas laikā / I. Dabiņa-Bicka
- Polyphenols and vitamin E as potential antioxidants in barley and malt / Ilona Dabina-Bicka, Daina Karklina, Zanda Kruma
- Polyphenols and vitamin E as potential antioxidants in barley and malt / Ilona Dabiņa-Bicka, Daina Kārkliņa, Zanda Krūma
- Aroma composition of microwave vacuum dried dill (Anethum graveolens L.) stems / Z. Kruma, R. Galoburda, M. Sabovics, I. Gramatina, I. Skudra, I. Dabina‐Bicka
- Influence of active packaging on the shelf life of soft cheese Kleo / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Svetlana Sarvi, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis
- Influence of active packaging on the shelf life of soft cheese Kleo / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Irisa Murniece, Svetlana Sarvi, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis
- Influence of PLA film packaging on the shelf life of soft cheese Kleo / Lija Dukalska, Sandra Muizniece-Brasava, Irisa Murniece, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis, Svetlana Sarvi
- Influence of active packaging on the shelf life of apple-black currant marmalade candies / Sandra Muizniece-Brasava, Lija Dukalska, Solvita Kampuse, Irisa Murniece, Martins Sabovics, Ilona Dabina-Bicka, Emils Kozlinskis, Svetlana Sarvi
- Antiradical activity of different barley varieties and malt types / llona Dabina-Bicka, Daina Karklina, Zanda Kruma
- Evaluation of total phenolic contents of barley varieties and malt / I. Dabina-Bicka, D. Karklina, Z. Kruma
- Aroma composition of microwave vacuum dried dill (Anethum graveolens L.) stems / Z. Kruma, R. Galoburda, M. Sabovics, I. Gramatina, I. Skudra, I. Dabina‐Bicka
2024
2023
2022
2018
2013
2012
2011