Ingrīda Augšpole
Dr. sc. ing.Amats
- Augsnes un augu zinātņu institūts - docente; vadošā pētniece
Pieņemšanas laiki
- O 16:00 - 17:00, Jelgavas pils 118.kab.
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- WinFOLIA flag leaf analysis of winter wheat(Triticum aestivum L.) and evaluation of grain quality indicators / Ingrīda Augšpole, Gundega Putniece, Guna Bundzēna, Renāte Sanžarevska
- Sveicam emeritēto profesori, zinātnieci, agronomi Maiju Ausmani 80. dzīves jubilejā! / Ingrīda Augšpole
- Effect of treatments with microalgae extracts to total chlorophyll content in tomato leaves / Irina Sivicka, Kaspars Kampuss, Pāvels Semjonovs, Ingrīda Augšpole
- Evaluation of the phenolic profile of bear’s garlic (Allium Ursinum L.) leaves / Ingmārs Cinkmanis, Ingrīda Augšpole, Irina Sivicka, Sanita Vucāne
- Quality characteristics of fresh cut oregano (Origanum vulgare L.) depending on packaging material during cold storage / Irina Sivicka, Ingrīda Augšpole, Sandra Muižniece-Brasava
- Population of weeds in a plantation of red raspberries (Rubus Idaeus L.) / Gundega Putniece, Ingrīda Augšpole, Inta Romanova
- Ziemas kviešu (Triticum aestivum L.) karoglapu pamatrādītāju analīze neizlīdzināta lauka reljefa apstākļos, izmantojot specializēto datorprogrammu WinFOLIA = Analysis of the basic indicators of winter wheat (Triticum aestivum L.) flag leaf in uneven field terrain using the specialized computer program WinFOLIA / Gundega Putniece, Ingrīda Augšpole, Renāte Sanžarevska
- Rozmarīna (Rosmarinus officinalis L.) sensorās kvalitātes novērtējums polietilēna (LDPE) maisiņa iepakojumā uzglabāšanas laikā = Sensory evaluation and quality assessment of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) during storage in a low-density polyethylene (LDPE) bags / Ingrīda Augšpole, Irina Sivicka
- Analysis of 18 free amino acids in honeybee and bumblebee honey from Eastern and Northern Europe and Central Asia using Hplc-Esi-Tq-Ms/Ms approach bypassing derivatization step / Fredijs Dimins, Ingmars Cinkmanis, Vitalijs Radenkovs, Ingrida Augspole, Anda Valdovska
- Dažādu fenolu savienojumu saturs kameņu medū = Content of various phenolic compounds in bumblebee honey / Fredijs Dimiņš, Ingmārs Cinkmanis, Anete Ķeķe, Ingrīda Augšpole
- Rozmarīna (Rosmarinus officinalis L.) sensorās kvalitātes novērtējums polietilēna (LDPE) maisiņa iepakojumā uzglabāšanas laikā = Sensory evaluation and quality assessment of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) during storage in a low-density polyethylene (LDPE) bags / Ingrīda Augšpole, Irina Sivicka
- Dažādu fenolu savienojumu saturs kameņu un bišu medū = Content of various phenolic compounds in bumblebee and bee honey / Fredijs Dimiņš, Ingmārs Cinkmanis, Ingrīda Augšpole, Anete Ķeķe
- Characterization of red raspberry (Rubus idaeus L.) for their physicochemical and morphological properties / I. Augšpole, I. Romanova, A. Liniņa, F. Dimiņš
- Phenolic compounds in organic and conventional winter wheat (Triticum aestivum L.) wholemeal / Ingrīda Augšpole, Anda Liniņa, Ingmārs Cinkmanis, Sanita Vucāne
- Content of various phenolic compounds in bumblebee honey / Fredijs Dimins, Ingmārs Cinkmanis, Anete Keke, Ingrida Augspole
- Population of weeds in the plantation of red raspberries (Rubus idaeus L.) / Gundega Putniece, Ingrīda Augšpole, Inta Romanova
- Profesoram Semjonam Pogodinam – 100 [1921.-1984.g.] / Dainis Lapiņš, Gundega Putniece, Ingrīda Augšpole, Renāte Sanžarevska
- Stažēšanās uzņēmumā SIA "Precision Farming"/ Gundega Putniece, Ingrīda Augšpole, Gatis Bērziņš
- Evaluation of phenolic profile of bear's garlic (Allium ursinum L.) / Ingmārs Cinkmanis, Ingrida Augspole, Irina Sivicka, Sanita Vucane
- Sarkano aveņu (Rubus idaeus L.) šķirņu salīdzinājums = Comparison of red raspberries (Rubus idaeus L.) varieties / Inta Romanova, Ingrīda Augšpole, Anda Liniņa
- Characterization of red raspberry (Rubus idaeus L.) for their physicochemical and morphological properties / I. Augšpole, I. Romanova, A. Liniņa, F. Dimiņš
- Sarkano aveņu (Rubus idaeus L.) šķirņu salīdzinājums = Comparison of red raspberry (Rubus idaeus L.) varieties / Augšpole Ingrīda, Inta Romanova
- Changes in the biochemical composition of tomato fruit under the influence of illumination quality / Ieva Erdberga, Ina Alsina, Laila Dubova, Māra Dūma, Daiga Sergejeva, Ingrīda Augšpole, Ansis Avotiņš
- Lighting source as cause of changes in cucumbers’ physiology and morphology / I. Alsiņa, L. Dubova, M. Dūma, I. Erdberga, I. Augšpole, D. Sergejeva, A. Avotiņš
- Winter rye (Secale cereale L.) antioxidant capacity, total phenolic content and quality indices / A. Linina, I. Augspole, I. Romanova, S. Kuzel
- Phenolic compounds in organic and conventional winter wheat (Triticum aestivum L.) wholemeal / I. Augšpole, A. Liniņa, I. Cinkmanis, S. Vucāne
- The evaluation of light conditions for strawberries grown vertically in open area and greenhouse / K. Kampuss, I. Sivicka, D. Sergejeva, I. Alsina, I. Augspole
- Winter rye (Secale cereale L.) antioxidant capacity, total phenolic content and quality indices / A. Linina, I. Augspole, I. Romanova, S. Kuzel
- Sveicam agronomu, zinātnieku, emeritēto profesoru Andri Bērziņu 80 dzīves un 50 gadu pedagoģiskā darba jubilejā! / D. Lapiņš, M. Ausmane, I. Melngalvis, G. Putniece, I. Augšpole, R. Sanžarevska un A. Sprincina
- Pētījumi par barības šķīdumu ietekmi uz zemeņu augšanu un ražas parametriem = Research about effect of different nutrient solutions on strawberry growth and yield parameters / Kaspars Kampuss, Solvita Kampuse, Irina Sivicka, Daiga Sergejeva, Reinis Štelmahers, Ingrīda Augšpole
- Pētījumi par barības šķīdumu ietekmi uz zemeņu augšanu un ražas parametriem / Kaspars Kampuss, Solvita Kampuse, Irina Sivicka, Daiga Sergejeva, Reinis Štelmahers, Ingrīda Augšpole
- Suggestions for consumers about suitability of differently coloured tomatoes in nutrition / Mara Duma, Ina Alsina, Laila Dubova, Ingrida Augspole, Ieva Erdberga
- Effect of NatureSeal® AS5 and packing materials on the microbiological safety of shredded carrots during storage / Ingrida Augspole, Tatjana Kince, Liga Skudra
- Changes in the biochemical composition of tomato fruit under the influence of illumination quality / Ieva Erdberga, Ina Alsiņa, Laila Dubova, Māra Dūma, Daiga Sergejeva, Ingrīda Augšpole, Ansis Avotiņš
- Nedestruktīvo un bioķīmisko metožu salīdzinājums tomātu augļu kvalitātes novērtēšanā / Ina Alsiņa, Laila Dubova, Māra Dūma, Ingrīda Augšpole, Daiga Sergejeva, Ieva Erdberga
- Jānim Tomsonam – 90 : [06.01.1929.-15.07.1980] / D. Lapiņš, M. Ausmane, A. Bērziņš, I. Melngalvis, I. Augšpole, R. Sanžarevska, A. Sprincina
- Pigments content in different processed edible wild plants / Baiba Ozola, Ingrida Augspole, Mara Duma
- Bioactive compounds in ginger tea / Baiba Ozola, Ingrida Augspole, Mara Duma
- Analysis of organic acids in herbal and fruit syrups by liquid chromatography / Ingmars Cinkmanis, Ingrida Augspole, Sanita Vucane, Fredijs Dimins
- Pigments content in different processed edible wild plants / Baiba Ozola, Ingrida Augspole, Mara Duma
- Effect of organic and conventional production systems and cultivars on the winter wheat grain gluten quantity and quality / Ingrida Augspole, Anda Linina, Anda Rutenberga-Ava, Agrita Svarta
- Tomātu kvalitātes izmaiņas dažādos audzēšanas apstākļos / Ingrīda Augšpole, Māra Dūma, Ina Alsiņa, Laila Dubova, Daiga Sergejeva
- Bioactive compounds in fresh and dried ginger root (Zingiber officinale) / Baiba Ozola, Ingrida Augspole, Mara Duma, Viesturs Kreicbergs
- Total phenolic, antioxidant activities and flavonoid contents of herbal syrups / F. Dimiņš, I. Augšpole
- Microwave facilities for thermal treatment of honey / Fredijs Dimiņš, Velga Miķelsone, Ingrīda Augšpole, Artūrs Niklāvs
- Effect of organic and conventional production systems on the winter wheat grain quality / Ingrida Augspole, Anda Linina, Anda Rutenberga-Ava, Agrita Svarta, Vija Strazdina
- Effect of NatureSeal® AS5 and packaging materials on the microbiological quality of shredded carrots during storage / Ingrida Augspole, Tatjana Kince, Liga Skudra, Lija Dukalska
- Analysis of organic acids in herbal and fruit syrups by liquid chromatography / Ingmars Cinkmanis, Ingrida Augspole, Sanita Vucane, Fredijs Dimins
- Suggestions for consumers about suitability of differently colored tomatoes in nutrition / Mara Duma, Ina Alsina, Laila Dubova, Ingrida Augspole, Ieva Erdberga
- Tomātu kvalitātes izmaiņas dažādos audzēšanas apstākļos/ Ingrīda Augšpole, Māra Dūma, Ina Alsiņa, Laila Dubova, Daiga Sergejeva
- Sarkanā LED apgaismojuma ietekme uz salātu augšanu = Influence of red LED’s of growth of lettuce / Daiga Sergejeva, Ina Alsiņa, Laila Dubova, Māra Dūma, Ingrīda Augšpole
- Bioactive compounds in herbal infusions / I. Augšpole, M. Dūma, B. Ozola
- Evaluation of different lighting sources on the growth and chemical composition of lettuce / D. Sergejeva, I. Alsina, M. Duma, L. Dubova, I. Augspole, I. Erdberga, K. Berzina
- Bioactive compounds in herbal infusions / I. Augšpole, M. Dūma, B. Ozola
- Herbal teas as a rich source of phenolic compounds / Ingrīda Augšpole, Māra Dūma, Ingmārs Cinkmanis, Baiba Ozola
- Evaluation of different lighting sources on the growth and chemical composition of lettuce / D. Sergejeva, I. Alsina, M. Duma, L. Dubova, I. Augspole, I. Erdberga, K. Berzina
- Quality of tomatoes grown under LED lightning / Māra Dūma, Ina Alsiņa, Laila Dubova, Ieva Erdberga, Ingrīda Augšpole
- Herbal teas as a rich source of phenolic compounds / Ingrīda Augšpole, Māra Dūma, Ingmārs Cinkmanis, Baiba Ozola
- Phenolic profile of fresh and frozen nettle, goutweed, dandelion, and chickweed leaves / Ingrida Augspole, Mara Duma, Baiba Ozola, Ingmars Cinkmanis
- Phenolic profile of fresh and frozen nettle, goutweed, dandelion and chickweed leaves / Ingrida Augspole, Mara Duma, Baiba Ozola, Ingmars Cinkmanis
- Changes of polyphenol compound concentrations in hybrids of nante type carrots during storage = Polifenolu savienojumu izmaiņas uzglabāšanas laikā nante tipa burkānos / Ingrīda Augšpole, Tatjana Kince, Ingmārs Cinkmanis
- The effect of hydrogen peroxide, ozonised water and NatureSeal® AS5 solution on the microbiological parameters of fresh-cut carrot / Ingrida Augspole, Tatjana Kince, Liga Skudra, Lija Dukalska
- The effect of hydrogen peroxide, ozonised water and natureseal® AS5 solution on the microbiological parameters of fresh-cut carrots / Ingrida Augspole, Tatjana Kince, Liga Skudra, Lija Dukalska
- Changes of polyphenol compounds in hybrids of Nante type carrots during storage / I. Augspole, T. Kince
- Minimāli apstrādātu burkānu kvalitātes novērtējums : promocijas darbs inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē, pārtikas procesi un iekārtas apakšnozarē / Ingrīda Augšpole ; promocijas darba vadītāja Tatjana Rakčejeva ; promocijas darba konsultante Lija Dukaļska ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra.
- Effect of processing on pigment content in spring wild plants / B. Ozola, I. Augspole, M. Duma
- Latvijas pīlādžogu un meža aveņu sulu kvalitātes novērtējums = Assessment of the quality of Latvian rowan berry and wild raspberry juices / I. Augšpole, I. Čakste, M. Kūka, F. Dimiņš, P. Kūka
- Minimāli apstrādātu burkānu kvalitātes novērtējums : promocijas darba kopsavilkums inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē, pārtikas procesi un iekārtas apakšnozarē = Quality assessment of minimally processed carrots : resume of the PhD thesis for acquiring the doctor's degree of engineering sciences in the sector of food sciences, the sub-sector of food processes and equipment / Ingrīda Augšpole ; [promocijas darba zinātniskā vadītāja Tatjana Rakčejeva ; promocijas darba zinātniskā konsultante Lija Dukaļska ; oficiālie recenzenti: Imants Atis Skrupskis, Ida Jākobsone, Līga Lepse] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Shredded carrots quality providing by treatment with hydrogen peroxide / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Zanda Kruma, Fredijs Dimins
- Investigation of colour intensity and sugars content changes in shredded carrots treated with hydrogen peroxide during storage = Исследование изменения сахаров и цвета тёртой моркови, обработанной перикисью водорода в процессе хранения / I. Augspole, T. Rakcejeva, I. Cinkmanis, L. Dukalska
- Shredded carrots quality providing by treatment with hydrogen peroxide / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Zanda Kruma, Fredijs Dimins
- Bioactive compounds in Latvian wild berry juice = Биологически активные соединения соков дикорастущих ягод Латвии / Ilze Cakste, Mara Kuka, Ingrida Augspole, Ingmars Cinkmanis, Peteris Kuka
- Исследование образования 5—(гидроксиметил) фурфурола в соке черники / Ингрида Аугшполе, Илзе Чаксте, Ингмарс Цинкманис
- Providing quality of shredded carrots during storage by treatment with ozonated water = Kvalitātes nodrošināšana ar ozonētu ūdeni apstrādātiem rīvētiem burkāniem uzglabāšanas laikā = Обеспечeние качества тёртой моркови, обработанной озонированной водой во время хранения / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Lija Dukalska, Liga Skudra
- Hydrogen peroxide effect on the quality of shredded carrots during storage / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Lija Dukalska, Emils Kozlinskis
- Possibilities for characterization of honeys antioxidative properties / Fredijs Dimins, Ingrida Augspole, Peteris Kuka, Georgs Silis
- Hydrogen peroxide effect on the quality of shredded carrots during storage / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Lija Dukalska, Emils Kozlinskis
- Preservation of shredded carrots by treatment with ozonated water / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Liga Skudra, Ingmars Cinkmanis
- Investigation of colour intensity and sugars content changes in shredded carrots treated with hydrogen peroxide during storage = Исследование изменения сахаров и цвета тёртой моркови обработанной перекисью водорода в процессе хранения / I. Augspole, T. Rakcejeva, I. Cinkmanis, L. Dukalska
- Ensuring quality of shredded carrots during storage by treatment with ozonated water / I. Augspole, T. Rakcejeva, L. Dukalska, L. Skudra, E. Kozlinskis
- Changes of physically-chemical parameters of 'Nante' carrot hybrids during storage in traditional conditions = Fizikāli ķīmisko parametru izmaiņas 'Nante' burkānu hibrīdos uzglabāšanas laikā tradicionālos apstākļos / Ingrīda Augšpole, Tatjana Rakčejeva, Ilze Grāmatiņa
- Effect of hydrogen peroxide on the quality parameters of shredded carrots / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva
- Preservation of carrots quality treated with hydrogen peroxide = Сохранение качества моркови путем использования перекиси водорода / I. Augspole, T. Rakcejeva, I. Cinkmanis, L. Dukalska
- Evaluation of the influence of various biodegradable packaging materials on the quality and shelf life of different food products / Lija Dukalska, Eva Ungure, Ingrida Augspole, Sandra Muizniece-Brasava, Vita Levkane, Tatjana Rakcejeva, Inta Krasnova
- Possibilities for characterization of honeys antioxidative properties / Fredijs Dimins, Ingrida Augspole, Peteris Kuka, Georgs Silis
- The characterization of types of honeys antioxidative properties / F. Dimins, P. Kuka, I. Augspole
- Chemical composition of variety ‘Nante’ hybrid carrots cultivated in Latvia / Tatjana Rakcejeva, Ingrida Augspole, Lija Dukalska, Fredijs Dimins
- Karotinoīdi burkānos / I. Augšpole, T. Rakčejeva
- Changes of phenolic content and antiradical activity in hybrids of Nante carrots during storage / I. Augspole, T. Rakcejeva, L. Dukalska
- Total phenols content and antiradical activity changes of variety "Nante" hybrids during storage / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Lija Dukalska
- Evaluation of various biodegradable packaging materials’ influence on different food quality and shelf life / L. Dukalska, E. Ungure, I. Krasnova, I. Augspole, S. Muizniece-Brasava, V. Levkane, T. Rakcejeva
- Svaigi griezti augļi un dārzeņi bioloģiski sadalāmā iepakojumā / I. Augšpole, I. Krasnova, L. Dukaļska, T. Rakčejeva, S. Muižniece, M. Šabovics
- Šķiedrvielas dārzeņos, augļos un ogās / I. Augšpole, I. Gedrovica, I. Mūrniece, E. Straumīte
- The characterization of types of honey's antioxidative properties / F. Dimins, P. Kuka, I. Augspole
- Gas composition changes during storage in shredded carrot packs made of different packing materials / Ingrida Augspole, Lija Dukalska, Tatjana Rakcejeva
- Content of sugars, dietary fibre and vitamin C in hybrids of 'Nante' carrots cultivated in Latvia / Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Lija Dukalska
- Physically-chemical parameter changes of 'Nante' carrots hybrids during storage in traditional conditions / I. Augspole, T. Rakcejeva, L. Dukalska
- Physicochemical quality evaluation of fresh-cut carrots packed and stored in biodegradable film packaging / Lija Dukalska, Ingrida Augspole, Tatjana Rakcejeva, Sandra Muizniece-Brasava, Martins, Sabovics
- C vitamīna saturs dārzeņos un tā izmaiņas uzglabāšanas laikā / I. Augšpole, I. Mūrniece
- Phenolic compounds in fermented apple juice: effect of apple variety and apple ripening index / R. Riekstina-Dolge, Z. Kruma, I. Augšpole, E. Ungure, D. Karklina, D. Seglina
- Phenolic compounds in fermented apple juice: effect of apple variety and apple ripening index / R. Riekstina-Dolge, Z. Kruma, I. Augšpole, E. Ungure, D. Karklina, D. Seglina
2024
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2014
2013
2012
2011
2010