Liene Jansone
Ph.D.Amats
- Pārtikas institūts - docente; zinātniskā asistente (56)
Pieņemšanas laiki
- T
13:30 - 14:15, Mācību virtuve, Lielā iela 2
Kā arī citā laikā pēc vienošanās.
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Dehydrated sauerkraut juice in bread and meat applications and bioaccessibility of total phenol compounds after in vitro gastrointestinal digestion / Liene Jansone, Zanda Kruma, Kristine Majore, Solvita Kampuse
- Evaluation of chemical and sensory characteristics of sauerkraut juice powder and its application in food / Liene Jansone, Zanda Kruma, Evita Straumite
- Dehydrated and concentrated sauerkraut juice in food and cosmetics applications / Liene Jansone, Zanda Krūma, Solvita Kampuse
- Quality parameters of horizontally spray-dried fermented cabbage juice = Horizontālā tipa izsmidzināšanas kaltē iegūtā skābētu kāpostu sulas pulvera kvalitatīvie rādītāji / Liene Jansone, Solvita Kampuse, Zanda Krūma, Ivo Līdums
- Effect of vacuum evaporation on chemical composition and physical parameters of fermented cabbage juice / L. Jansone, S. Kampuse, Z. Kruma
- Characterization of the quality parameters of dehydrated fermented cabbage juice / L. Jansone, S. Kampuse, Z. Krūma, I. Līdums
- Sauerkraut juice powder chemical and physical properties / L. Jansone, S. Kampuse, Z. Kruma
2023
2022
2021
2020