Rita Riekstiņa-Dolģe
Dr. sc. ing.Amats
- Pārtikas institūts - docente; vadošā pētniece
Pieņemšanas laiki
- P
10:30 - 12:00, Klātienē PTF, Rīgas iela 22, Jelgava, 136. kab. vai BBB_e studiju kursa ietvaros
BBB_e studiju kursa ietvaros vēlams veikt iepriekšēju pieteikšanos - O 13:00 - 14:00, Rīgas iela 22, 136 kab.
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Siera tirdzniecības nosaukums un tā interpretācija: Tilzītes pret Krievijas / Rita Riekstiņa-Dolģe, Jeļena Zagorska
- School lunch provision assessment during the Covid-19 pandemic / Ilze Beitane, Sandra Iriste, Rita Riekstina-Dolge, Gita Krumina-Zemture, Marta Eglite
- Craft beer promotion in restaurants / Rita Riekstina-Dolge, Indulis Jirgensons, Ilona Dabina-Bicka
- Influence of honey origin and yeast type on the quality of mead / Pedro Sáez Miguel, Zanda Kruma, Rita Riekstina-Dolge
- Food allergy knowledge and practice of restaurant staff / Jekaterina Bujaka, Rita Riekstina-Dolge
- Patērētāju uztvere attiecībā uz alergēnu norādēm ēdināšanas uzņēmumu ēdienkartēs = Consumers perception of allergen labelling in restaurants menus / Jekaterina Bujaka, Rita Riekstiņa-Dolģe
- Study of food waste at schools in Vidzeme region / Rita Riekstina-Dolge, Ilze Beitane, Sandra Iriste, Sabine Melbarde
- Study of food waste in schools of Vidzeme region / Rita Riekstina-Dolge, Ilze Beitane, Sandra Iriste, Sabine Melbarde
- Food allergy knowledge and practice of restaurant staff / Jekaterina Bujaka, Rita Riekstina-Dolge
- Factors impacting the preparation of special diet meals in pre-schools of Riga / Ingrida Millere, Rita Riekstina-Dolge, Linda Medne
- Factors impacting special diet's preparing in Riga's pre-schools / Ingrida Millere, Rita Riekstina-Dolge, Linda Medne
- Viesu apkalpošana ēdināšanas uzņēmumos / Rita Riekstiņa-Dolģe
- Analysis of waste management in Latvian restaurants / Rita Riekstina-Dolge, Kristine Treibaha
- Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata [elektroniskais resurss] / [Īrisa Mūrniece, Pablo Sančezs Antuņa, Ingrīda Millere ... u.c.] ; redaktore: Ingrīda Millere.
- The evaluation of providing special diets in Riga's pre-schools / Ingrida Millere, Rita Riekstina-Dolge, Ilze Beitane
- Survival of lactic acid bacteria from fermented dairy products in a gastrointestinal tract simulator / Asnate Kirse, Ilze Beitane, Rita Riekstina-Dolge, Sandis Vilums
- Comparison of volatile and phenolic composition of commercial and experimental ciders / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma
- Comparison of volatile and phenolic composition of commercial and experimental ciders / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma
- Phenolic composition and sensory properties of ciders produced from Latvian apples / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Fredijs Dimins, Evita Straumite, Daina Karklina
- Physical-chemical parameters of Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina, Fredijs Dimins
- Variation of phenolic compounds in Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Fredijs Dimins, Inta Krasnova, Daina Karklina
- Variation of phenolic compounds in Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Fredijs Dimins, Inta Krasnova, Daina Karklina
- Influence of Oenococcus oeni and oak chips on the chemical composition and sensory properties of cider / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Ingmars Cinkmanis, Evita Straumite, Martins Sabovics, Lolita Tomsone
- Influence of Oenococcus oeni and oak chips on the chemical composition and sensory properties of cider / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Ingmars Cinkmanis, Evita Straumite, Martins Sabovics, Lolita Tomsone
- Ābolu sidra kvalitāti ietekmējošie faktori : promocijas darbs inženierzinātņu doktora grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē / Rita Riekstiņa-Dolģe ; promocijas darba vadītāja: Zanda Krūma ; promocijas darba konsultante: Daina Kārkliņa ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra.
- Ābolu sidra kvalitāti ietekmējošie faktori : promocijas darba kopsavilkums inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē = Factors influencing apple cider quality : summary of promotion work for acquiring the doctor's degree of engineering sciences in sector of food sciences / Rita Riekstiņa-Dolģe ; [promocijas darba vadītāja Zanda Krūma] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Physical-chemical parameters of Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina, Fredijs Dimins
- Physical-chemical parameters of Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina, Fredijs Dimins
- Variation of phenolic compounds in Latvian apple juices and their suitability for cider production / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Fredijs Dimins, Inta Krasnova, Daina Karklina
- Latvijā audzētu ābolu piemērotība raudzētu dzērienu gatavošanai = Suitability of apples harvested in Latvia for fermented drinks production / Rita Riekstiņa-Dolģe, Zanda Krūma, Daina Kārkliņa
- The effect of blending on sensory characteristics of apple cider / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Evita Straumite, Daina Karklina
- Sensory properties of fermented juice depending on the added yeast strains / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Evita Straumite, Daina Karklina
- Fenolu satura izmaiņas tehnoloģisko procesu ietekmē / I. Dabiņa-Bicka, S. Kampuse, K. Kampuss, Z. Krūma, V. Ozoliņa, R. Riekstiņa-Dolģe, K. Rūse, E. Šne, L. Tomsone
- Sensory properties of cider, depending on the added yeast strains / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Evita Straumite, Daina Karklina
- Sensory properties of fermented juice depending on the added yeast strains / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Evita Straumite, Daina Karklina
- Aroma composition and polyphenol content of ciders available in Latvian market / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina
- Aroma composition and polyphenol content of ciders available in Latvian market / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina
- Gaistošo savienojumu izmaiņas tehnoloģisko procesu ietekmē / R. Galoburda, Z. Krūma, R. Riekstiņa-Dolģe, K. Rūse, M. Šabovics
- Sensory properties of cider made by blending of various apple juices / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina, Evita Straumite
- Phenolic composition and sensory properties of ciders produced from Latvian apples / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Fredijs Dimins, Daina Karklina
- Sensory properties and chemical composition of cider depending on apple variety / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina
- Fenolu savienojumu saturs augu valsts produktos / I. Dabiņa-Bicka, S. Kampuse, K. Kampuss, Z. Krūma, V. Ozoliņa, R. Riekstiņa-Dolģe, K. Rūse, E. Šne, L. Tomsone
- Effect of pasteurization on composition of volatiles in fermented apple juice / Rita Riekstiņa-Dolģe, Zanda Krūma, Ruta Galoburda, Daina Kārkliņa
- Influence of different yeast strains on the production of volatile compounds in fermented apple juice / Rita Riekstina-Dolge, Zanda Kruma, Daina Karklina, Dalija Seglina
- Comparison of volatile compounds of fresh and fermented apple juice from different apple varieties / Z. Kruma, R. Riekstina-Dolge, D. Karklina, D. Seglina
- Phenolic compounds in fermented apple juice: effect of apple variety and apple ripening index / R. Riekstina-Dolge, Z. Kruma, I. Augšpole, E. Ungure, D. Karklina, D. Seglina
- Composition of aroma compounds in fermented apple juice: effect of apple variety, fermentation temperature and inoculated yeast concentration / R. Riekstina‐Dolge, Z. Kruma, D. Karklina, D. Seglina
- Composition of aroma compounds in fermented apple juice: effect of apple variety, fermentation temperature and inoculated yeast concentration / R. Riekstina‐Dolge, Z. Kruma, D. Karklina, D. Seglina
- Phenolic compounds in fermented apple juice: effect of apple variety and apple ripening index / R. Riekstina-Dolge, Z. Kruma, I. Augšpole, E. Ungure, D. Karklina, D. Seglina
- Prakses loma profesionālās studiju programmas "Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbības" apguvē / S. Īriste, G. Krūmiņa, R. Riekstiņa-Dolģe, G. Skudra
- Latvia University of Agriculture catering and hotel management graduates' possibilities in labour market / Dace Kaufmane, Viola Korpa, Rita Riekstiņa-Dolģe
- Ēdināšanas uzņēmuma būtība / Ingrīda Millere, Rita Riekstiņa-Dolģe
- Viesu apkalpošana / Rita Riekstiņa-Dolģe
2022
2021
2020
2019
2017
2014
2013
2012
2011
2007
2003
1999