Sanita Reidzāne
Ph.D.Amats
- Pārtikas institūts - pasniedzēja
Pieņemšanas laiki
Pieņemšanas laiki nav norādīti.
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Impact of rye malt with various diastatic activity on wholegrain rye flour rheology and sugar formation in scalding and fermentation processes / Ruta Murniece, Sanita Reidzane, Vitalijs Radenkovs, Roberts Matisons, Ilona Dabina-Bicka, Dace Klava, Ruta Galoburda
- Kailgraudu mieži ierauga fermentācijā : promocijas darbs zinātnes doktora grāda zinātnes doktore (Ph.D.) inženierzinātnēs un tehnoloģijās iegūšanai / Sanita Reidzāne ; darba zinātniskā vadītāja: Dr.sc.ing. Dace Kļava.
- Effect of the extruded pea hulls on physicochemical and sensory properties of wheat bread / Dace Klava, Ruta Galoburda, Ilze Grāmatiņa, Evita Straumīte, Agris Staugis, Sanita Reidzāne.
- Effect of the extruded pea hulls on physicochemical and sensory properties of wheat bread / Dace Klava, Ruta Galoburda, Ilze Gramatina, Evita Straumite, Agris Staugis, Sanita Reidzane
- Composition of polysaccharides in hull-less barley sourdough bread and their impact on physical properties of bread / Sanita Reidzane, Ilze Gramatina, Ruta Galoburda, Vitalijs Komasilovs, Aleksejs Zacepins, Anastassia Bljahhina, Tatjana Kince, Anna Traksmaa, Dace Klava
- The impact of fermented scald on rye and hull-less barley dough and bread structure formation / Ruta Murniece, Sanita Reidzane, Ruta Galoburda, Vitalijs Radenkovs, Dace Klava
- Rheological properties of hull-less barley spontaneous sourdough during the fermentation / S. Reidzane, R. Galoburda, G. Lacis, D. Klava
- The influence of germinated hull-less barley sordough fermentation conditions on the microbiota development / Dace Klava, Iveta Poisa, Sanita Reidzane, Tatjana Kince, Jekaterina Kazantseva, Anna Traksmaa
- In-vitro study on fermentation characteristics of different hulless barley cultivar flakes / Kristīne Majore, Vita Šterna, Māra Bleidere, Sanita Reidzāne, Inga Ciproviča
2024
2023
2021