Viesturs Kreicbergs
Dr.chem.Amats
- Pārtikas institūts - profesors (Emeritus); vadošais pētnieks
Pieņemšanas laiki
- P 13:30 - 14:30, Pilī 264. vai 262. telpā
- O 15:30 - 17:00, pilī 264 vai 262
Studiju kursi
- Organiskā ķīmija II
- Organiskā ķīmija
- Dabas vielu ķīmija
- Uztura bagātinātāji un pārtikas piedevas
- Pārtikas produktu uzturvērtība
- Pārtikas ķīmijas teorētiskie pamati
- Pārtikas ķīmija
Zinātniskās publikācijas
- Pārtikas ķīmija : ķīmijas zinātnes apakšnozare, kas pēta pārtikas izejvielu un produktu uzbūvi, sastāvu, īpašības un ķīmiskās pārvērtības, kuras notiek apstrādes, pārstrādes un uzglabāšanas laikā. Pārtikas ķīmija ir integrēta pārtikas zinātnē / Viesturs Kreicbergs
- Mikroelementu ietekme uz rudzu iesala kvalitāti : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai = Microelements Influence on Rye Malt Quality : summary of the Doctoral thesis for the scientific degree of Dr.sc.ing. / Kristīna Antoņenko ; promocijas darba zinātniskais vadītājs Dr.chem. Viesturs Kreicbergs ; oficiālie recenzenti: Dr.sc.ing. Vita Šterna, Dr.chem. Ida Jākobsone, Dr.sc.ing. Ilona Dabiņa-Bicka ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Assimilation of selenium, copper, and zinc in rye malt = Selēna, vara un cinka asimilācija rudzu iesalā / Kristīna Antoņenko, Linda Briede, Viesturs Kreicbergs, Arturs Vīksna, Konstantīns Bavrins
- Mikroelementu ietekme uz rudzu iesala kvalitāti = Microelements Influence on Rye Malt Quality : promocijas darbs inženierzinātņu doktora (Dr.sc.ing.) zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozares pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē / Kristīna Antoņenko ; promocijas darba vadītājs profesors Dr.chem. Viesturs Kreicbergs ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Pārtikas organiskā ķīmija : [elektroniskais resurss] mācību līdzeklis Pārtikas kvalitātes un inovācijas studiju programmas studentiem / Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra ; sastādījis: prof., Dr chem. Viesturs Kreicbergs.
- Vistu olu eļļas ieguve un kvalitāte : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai = Hen egg oil extraction and quality : summary of the doctoral thesis for the scientific degree of Dr.sc.ing. / Aleksandrs Kovaļčuks ; [promocijas darba zinātniskā vadītāja Māra Dūma ; promocijas darba zinātniskais konsultants Viesturs Kreicbergs ; oficiālie recenzenti: Imants Atis Skrupskis, Līga Skudra, Ida Jākobsone] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. [Ķīmijas katedra].
- Influence of selenium, copper and zinc on phenolic compounds in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Ingmars Cinkmanis
- Vistu olu eļļas ieguve un kvalitāte = Hen egg oil extraction and quality : promocijas darbs inženierzinātņu doktora (Dr.sc.ing.) zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozares pārtikas produktu kvalitāte apakšnozarē / Aleksandrs Kovaļčuks ; promocijas darba vadītājs Māra Dūma ; promocijas darba konsultants Viesturs Kreicbergs ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Influence of selenium, copper and zinc on phenolic compounds in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Ingmars Cinkmanis
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- Esība : metafiziskas hipotēzes / Viesturs Kreicbergs ; [dizains: Liega Krūklīte].
- Assimilation of selenium, copper and zinc in rye malt / K. Antonenko, L. Briede, V. Kreicbergs, A. Viksna
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- Being : metaphysical hypotheses / Viesturs Kreicbergs ; translated from Latvian by Valdis Bērziņš.
- Influence of different selenium concentrations on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Linina, Daiga Kunkulbega
- Influence of different selenium concentration on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Liniņa, Daiga Kunkulberga
- The accumulation of copper on the rye malt / Linda Briede, Viesturs Kreicbergs, Konstantins Bavrins, Egita Ermane
- Selenium effect on rye malt quality = Selēna ietekme uz rudzu iesala kvalitāti / Kristīne Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Māra Dūma, Sandra Ozola
- Investigation of different micronutrients influence of the rye malt microflora = Исследование влияния различных микроэлементов на микрофлору ржаного солода / Kristīna Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Sandra Ozola
- Influence of different copper concentration on the functional properties of rye malt = Влияние разного содержания меди на функциональные качества солода ржи / K. Antonenko, V. Kreicbergs, S. Ozola
- Selenium influence on the rye malt falling number / K. Antonenko, V. Kreicbergs, M. Duma, D. Kunkulberga
- Influence of technological processes on the phenol content and antioxidant properties of horseradish roots (Armoracia rusticana L.) / Lolita Tomsone, Zanda Kruma, Ruta Galoburda, Fredijs Dimins, Viesturs Kreicbergs
- The influence of copper on the rye malt quality / Kristina Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Mara Duma, Fredijs Dimins, Sandra Ozola, Vita Rudoviča
- The influence of copper on the rye malt quality / Kristina Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Mara Duma, Fredijs Dimins, Sandra Ozola, Vita Rudoviča
- Biologically active compounds in roasted coffee / Viesturs Kreicbergs, Fredijs Dimins, Velga Mikelsone, Ingmars Cinkmanis
- Volatile profiles of rapeseed oil flavored with basil, oregano, and thyme as a function of flavoring conditions / An Adams, Zanda Kruma, Roland Verhé, Norbert De Kimpe, Viesturs Kreicbergs
- Phenolic compounds in oils aromatised with basil, oregano and thyme / Zanda Kruma, Mirjana Andjelkovic, Roland Verhe, Viesturs Kreicbergs
- Investigation on microbiological safety of dried hydrolysed oat flake insoluble fraction regarding mycotoxins / I. Gramatina, V. Kreicbergs, T. Rakcejeva, L. Skudra
- Phenolic compounds in basil, oregano and thyme / Zanda Kruma, Mirjana Andjelkovic, Roland Verhe, Viesturs Kreicbergs
- Evaluation of B group vitamin content in juices with hydrolysed oat flake soluble fraction / Ilze Gramatina, Evita Straumite, Solvita Kampuse, Dalija Segliņa, Viesturs Kreicbergs
- Uzdevumi organiskajā un pārtikas ķīmijā / sast. Viesturs Kreicbergs ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Influence of amylases on the solubilization of rolled oats / I. Grāmatiņa, V. Kreicbergs
- Mājas un patstāvīgā darba uzdevumi pārtikas ķīmijā / sast. Viesturs Kreicbergs ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Dynamic of selenium in wheat kernels and its influence on the spouting activity of the grain / M. Dūma, D. Kārkliņa, V. Kreicbergs
2019
2018
2017
2016
2014
2013
2012
2011
2008
2003